top of page
turku-2531536_1920.jpg

YRITYS

Turun Kiinteistövalinta

Turun Kiinteistövalinta on yksi vanhimpia turkulaisia kiinteistönvälitystoimistoja. Turun Kiinteistövalinta on perustettu vuonna 1967. Vuonna 2021 Turun Kiinteistövalinnan toiminta myytiin Elda Oy LKV & Valokuvaukselle ja uusi sivu yrityksen historiassa kääntyi. Kiinteistövalinta tulee jatkamaan vankan kokemuksen siivittämänä toimintaansa vielä pitkään! Henkilöstömme koostuu rautaisista kiinteistönvälitysalan ammattilaisista, jotka omaavat pitkän kokemuksen alalta, mutta ovat yhtälailla nykypäivän tuulissa täysillä mukana. Eldan nuorekas ote ja modernit käytännöt täydentävät yhdessä Kiinteistövalinnan vuosikymmenten kokemuksen kanssa on täydellinen aisapari selättämään kaikki kodin vaihtoon liittyvät haasteet. 

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

Turun Kiinteistövalinta on aktiivisesti Eldan kautta mukana myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n toiminnassa. Pertti Heikkilä on toiminut Suomen Kiinteistönvälittäjät ry puheenjohtajana vuosina 2008-2015. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille turvallisen ja ammattitaitoisen palvelun. 

skvl-jasen.png

Hyvä Välitystapa -

toimitamme kulmakivi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto on laatinut Hyvä Välitystapa -ohjeiston tuodakseen kuluttajille lisää turvaa ja luotettavuutta asunto- ja kiinteistökauppaan. Välitysliikelaki velvoittaa kiinteistönvälittäjät noudattamaan hyvää välitystapaa, mutta laissa ei ole erikseen määritelty mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Tästä syystä nykyinen Hyvän Välitystavan ohjeistus on toteutettu edistämään kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta ja kiteyttämään alan pelisäännöt. 

Ammattitaitoinen ja hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee Hyvän Välitystapa -ohjeiston. Turun Kiinteistövalinnan henkilöstö on kirjallisesti sitoutunut noudattamaan Hyvän Välitystavan ohjeistoa. 

KVKL-Hyvä-välitystapa-merkki-FIN-Blanko-
bottom of page