top of page

ASUNNON MYYNTI

Suunnitelmissa asunnon myynti?

Anna Kiinteistövalinnan auttaa! 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on palveluksessasi, kun olet myymässä asuntoasi tai vapaa-ajan kohdettasi. Kauttamme myynti hoituu sujuvasti ja luotettavasti kokonaisvaltaisena palveluna aina asunnon kartoituksesta veroilmoitusten tekoon ja kauppojen järjestämiseen! Lisäksi yhteistöverkostomme kautta saat kattavasti niin remontointi-, muutto- ja siivouspalvelutkin sekä perunkirjoitukset ja muut  lakineuvonnat! 

Palvelumme kattaa ammattitaitoisen palvelun, laadukkaan hinta-arvioinnin sekä tehokkaan markkinoinnin ja myynnin. Hoidamme puolestasi kaikki paperityöt ja valvomme etuanne lähtökuopista aina kauppakirjojen allekirjoituksiin saakka. 

Markkinointi

Markkinoimme myytäviä kohteitamme alan kattavimmilla markkinapaikoilla, Etuovi.comissa ja Oikotie.fissä. Lisäksi hyödynnämme laajaa asiakasverkostoamme sekä yhteistyökanaviamme sekä sosiaalista mediaa listattujen kohteiden myyntiin.

etuovipng_edited.png
oikotie_asunnot_horizontal_white_edited.

Asunnon myynti - myyntitoimeksianto & ostotoimeksianto

Asunnon tai kiinteistön omistaja tekee kiinteistönvälittäjän kanssa toimeksiantosopimuksen asunnon myynnistä. Kuluttaja-asiakkaan ollessa kyseessä sopimus on voimassa maksimissaan neljä kuukautta kerralla. Kiinteistönvälittäjä sitoutuu markkinoimaan asuntoa sovitulla tavalla ja hoitamaan välitystehtävän huolellisesti, ammattimaisesti ja Hyvää Välitystapaa noudattaen.

Käytännössä asunnon myyntitoimeksianto meidän kanssamme kattaa kaikki paperikulut, valokuvauksen, markkinoinnin, esittelyt ja kauppakirjojen teot sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avun asuntosi myynnissä.

Välityspalkkiome on 4% + alv. 24% (4,96% sis. alv. 24%) velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. 

Minimipalkkio on 2200€ + alv. 24%. (2728€ sis. alv. 24%).

Pyydä henkilökohtainen tarjous! 

Ota yhteyttä kun suunnitelmissasi on asunnon myynti ja haluat yhden Turun vanhimman kiinteistönvälitystoimiston palvelukseesi!

Haluaisitko uuden asunnon tietyltä alueelta tai tietyntyyppisen kodin, mutta se oikea ei löydy markkinoilta? Tarjoamme myös ostotoimeksiantoina toteutettua välitystä. Tällöin ostaja tekee sopimuksen kanssamme ja valjastaa meidät hakemaan omien kriteeriensä mukaan sen neulan heinäsuovasta. Kattava asiakaskuntamme ja yhteistyöverkostomme kautta saamme tietoomme potentiaalisia kohteita, joita ei välttämättä listata julkiseen myyntiin ollenkaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ostotoimeksiannosta! 

Myös ostotoimeksiannoissa välityspalkkiome on 4% + alv. 24% (4,96% sis. alv. 24%) velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimipalkkio on 2200€ + alv. 24%. (2728€ sis. alv. 24%).

Pyydä henkilökohtainen tarjous! 

bottom of page